Matlagningskväll i Stockholm

Det finns många olika slags event att välja bland, särskilt om man som jag bor i Stockholm där det finns mängder av saker att göra. När jag fyllde år för ett par månader sedan fick jag av min syster och man en upplevelse i present, en matlagningskväll i Stockholm! Dom följer så klart med själva och jag har valt att ta med min sambo så det kommer att bli en så rolig kväll och både jag och min sambo älskar att laga mat också. Än så länge har vi ingen aning om vad det är vi ska laga för mat, det kommer som en överraskning när vi väl är där tydligen.

Äntligen matlagningskväll!

Nu är det äntligen matlagningskväll och vi åkte ihop till restaurangen där vi kommer att få laga maten tillsammans. Jag kan avslöja att det blev fläskfilé med potatisgratäng och en riktigt god sås till som jag nu har receptet på och kommer att laga många gånger framgent. Det var en bland de godaste såser jag någonsin har ätit, vilket gör denna matlagningskväll ännu mer minnesvärd. Det är alltid kul att få nya recept och fast det var en ganska simpel rätt vi fick laga så var det dom små sakerna som gjorde den till något jag aldrig tidigare hade smakat. Jag tänker dessvärre inte avslöja något om middagen utan det får ni själva chansen att uppleva.

Kul matlagningskväll i Stockholm

Den roliga upplevelsen fortsatte i Stockholm även efter att vi hade lagat och avnjutit vår goda mat. Vi gick till ett av mina favoritställen bland pubar som ligger i Gamla Stan. Där beställde vi varsin drink, jag tog en ”50 shades of grey” som är med lakritssmak, svingod verkligen! Tyvärr är den väldigt liten, det är mer en cocktail än en drink men jäkligt god!