Sport Bh:ar och träningstoppar

Att hitta rätt bland sport Bh:ar och träningstoppar kan vara ett elände. Efter att ha arbetat med både vanliga Bh:ar och för sport så vet jag hur svårt det kan vara att hitta en Bh som sitter precis som den ska utan att orsaka obehag som skav eller att brösten hoppar upp och ner i Bh:n. Själv anser jag att det bästa du kan göra är att gå ut i butik och prova dig fram, det ska vara en butik som är specialiserad på att sälja just Bh. De flesta sådana butiker har också ett visst urval av sport Bh:ar även om det kan vara tunt på den fronten.

Rätt sport Bh:ar

När du är i en special butik för olika typer av Bh:ar så tycker jag att du ska engagera personalen som arbetar i butiken för det är meningen att dessa ska vara specialister på att ta fram en Bh som passar just för din kropp. Det är inte många procent av kvinnorna som kommer till butikerna som vet vilken storlek som är perfekt för dom. Nästan alla kvinnor väljer fel storlek när det kommer till Bh:ar och träningstoppar, vilket är väldigt konstigt kan jag tycka. Själv är jag oerhört kritisk när jag provar kläder eller Bh och vill att det både ska kännas bra och sitta snyggt.

Att prova en Bh

När du provar ut en sport Bh ska du välja en storlek som rymmer båda dina bröst så att den inte blir för liten så att brösten plötsligt väller ut ur Bh:n och blir fyra bröst. Det är varken snyggt eller särskilt behagligt i längden. När du har fått på Bh:n riktigt så provar du att sträcka upp armarna högt ovanför huvudet, likaså bakom ryggen, böj dig fram och skaka på överdelen för att se så brösten ligger kvar där dom ska. Hoppa upp och ned ordentligt några gånger för att testa så inte Bh:n är för lös så du får ont i brösten.