Fungerande fiber

Alla dessa frågor

Ibland kan man ju verkligen ställa sig frågan: ”Hur svårt kan det vara med fungerande fiber?”. Alla har inte sån otur, men den senaste tiden har jag haft det. Tills väldigt nyligen när jag hittade en väldigt bra fiberlösning i Helsingborg. Det är ju så skönt när allt bara fungerar tycker jag, vilket det har gjort sen jag hittade dem. När man bloggar och gör annat på internet är det väldigt viktigt att det bara funkar. Man orkar ju inte med krångel, det är bara frustrerande. Ibland om man använder streamingtjänster och det krånglar stänger jag hellre bara av istället. När man bor i Helsingborg kanske det inte är så mycket annat att göra känns det som ibland. Eller så är det jag som har dåligt med intressen helt enkelt.

Fiber i Sverige

Jag är väldigt tacksam över att få ha fiber, det är inte alltid alla ställen har det. Fast det kanske är mest mindre orter det inte kommit till än. Känns ju dock som att 2024 är året som alla får fiber. Helsingborg är ju en relativt stor stad så kanske är därför det finns så bra lösningar här. Jag har inte alltid bott här men jag trivs ganska bra. Det kanske är därför jag känner ibland att jag inte har så mycket att göra.. Jag känner inte så många än. Det får vi se till att ändra på snarast! Finns ju väldigt mycket att kolla på här, och man kan ju även ta färjan över till Danmark. Det är inte på många ställen man kan göra det säg.