Att tälta på semestern

Ja men det är verkligen något som jag länge drömt om och nu till sommaren så är planerna egentligen ganska satta. Jag och min sambo ska ta oss uppåt i landet till hans familj, men på vägen så ska vi se till att slå upp ett tält på de allra mest fantastiska ställena i Sverige och helt enkelt njuta av den svenska naturen. Allt detta kändes ganska enkelt när vi väl planerade, men nu däremot, känner jag mig lite mer tveksam. För att hitta det där perfekta tältet visade sig vara lättare sagt än gjort.

Vi har länge letat efter det perfekta fritidstältet. Och varför jag säger fritidstält är mest för att vi helt enkelt inte behöver ett tält som kan klara nätter på höga bergstoppar. Vi behöver ett enkelt tvåmannatält där man med andra ord bara behöver kunna sova och inte mer än så. Att hitta något i rätt prisklass, och med det menar jag även inte för billigt, visade sig vara lättare sagt än gjort men till slut så sken solen upp för oss. Fritidstält från Jägarliv visade sig nämligen vara det bästa vi har på denna jord och jag är numera inte orolig.

Fritidstält för alla

Här visade det sig nämligen att det fanns tält till alla typer av äventyr. Även för dig som ska upp på den där bergstoppen, men likväl för oss två ovana naturmänniskor som egentligen bara behöver något över huvudet för natten. Här hittade vi ett tvåmannatält som inte heller kostade 199 kronor och gick att köpa på rusta, utan ett väldigt robust tvåmannatält där jag ändå känner att vi kommer kunna förlita oss på att inte bli helt dyngsura om den skulle regna en natt. Så är du på jakt efter fritidstält så se till att besöka Jägarliv!